Lawless Lawyer

Lawless Lawyer





Dizi: Lawless Lawyer (Hukuksuz Avukat)
Hangul: 무법 변호사
Yönetmen: Kim Jin-Min
Yazar: Yoon Hyun-Ho
Kanal: tvN
Bölüm sayısı: 16
Çıkış Tarihi: 12 Mayıs - 1 Temmuz 2018
Tür: Hukuk, Aksiyon
Dil: Korece
Ülke:Güney Kore
Oyuncular: Lee Joon Gi :Bong Sang Pil
                     Seo Ye Ji :Ha Jae Yi
                     Lee Hye Young:Cha Moon Sook
                     Choi Min Soo :Ahn Oh Joo
                     Lee Dae Yeon :Woo Hyung Man



Konusu: Küçükken annesinin ölümüne şahit olan Bong Sang Pil 18 yıl sonra annesini öldürenlerin gereken cezayı alması için geri dönüyor.

*******************
Kişisel Görüş: Dizi güzeldi, eğlenceliydi. Baştan kimin suçlu kimin suçlu olmadığı belliydi. Bölümler ilerledikçe Bong Sang Pil ile Hae Jae Yi nin aldığı davalarla sona adım adım yaklaştıklarını görüyoruz. Sonu güzel bitti.

Buradan itibaren bol spoili yorumlarım olacak. Diziyi izlemeyip izleyecek olanlar buradan sonrasını kendi iyiliği için okumasın.




******************
   Bong Sang Pil ile Hae Jae Yi birbirlerine biraz çabuk aşık oldu gibi ama Bong Sang Pil Cha Moon Sook a bu durumu bir sahnede açıkladı. Bizim yaralarımız aynı gibisinden bir şey söyledi, cümleyi hatırlayamıyorum. Ama ikisininde küçükken annelerini aynı zamanda kaybetmeleri falan onları yakınlaştırmış olsa gerek. 

  Hae Jae Yi nin annesini hiç unutmaması, hala beklemesi, kendisini suçlu bulması üzücüydü ama  sonunda annesine kavuşması çok güzel oldu.

 Hae Jae Yi nin babasının Cha Moon Sook u iyi biri zannetmesi sürekli desteklemesi biraz sinir bozucu olsada adam gerçekleri bilmiyordu sonuçta nereden bilsin karısının ortadan kaybolma sebebinin o olduğunu bilse desteklemezdi.

Dayısının gözlerinin önünde ölmesi,bir şey yapamaması çok üzücüydü. Yaşayan tek akrabasıydı. Bir de onu öldürenlerin suçu Bong Sang Pil e atması hapse girmesi daha da üzdü.



  
   ➤Dizinin sonunda bu kadını hapiste görmek mutlu etti. İçimin yağları eridi.


   

   ➤ Bunlarda çok komikti dizi boyunca.


   
************************************************************
Benim dizi hakkında yorumlarım bunlar sizce nasıldı?
Yorumlarınızı bekliyorum... 
Hem benim yazım hakkında hemde dizi hakkında.

Yorum Gönder

0 Yorumlar