10 Kore Dizisi Önerisi

10 Kore Dizisi Önerisi



  
Bu yazımda sizlere daha önce izlediğim, beğendiğim ve sizin de izlemenizi tavsiye ettiğim 10 Kore Dizisi önerisinde bulunacağım. Umarım siz de beğenirsiniz. Diziler hakkında sizin de yorumlarınızı bekliyorummm
(Dizilerin sıralaması yok karışık yazıyorum)


Chicago Typewriter (Chicago Daktilosu)(2017)

Tür: Dram, Romantik, fantastik, komedi
Bölüm Sayısı:16
Konusu: 80 yıl süren dostluk, sevgi ve ihanetin destansı bir öyküsü. Yazar, hayalet yazar ve hayran üçlüsü, onlara musallat olan geçmişin gerçeklerini bulmak için zamana karşı yarışırken, keşifleri şimdiki zamanlarını etkiler mi?

She Was Pretty(2015)

Tür: Romantik, Komedi
Bölüm Sayısı:16
Konusu: Kim Hye-jin, zengin bir aileden güzel bir kızdı. Ailesinin yayın şirketi iflas ettikten sonra zorluklar yaşadı ve sonra güzelliğini de kaybetti. Ji Sung-joon, düşük benlik saygısına sahip çekici olmayan bir çocuktu, ancak yakışıklı ve başarılı bir editör olarak büyüdü. Çoçukluk aşkı olan ikili yıllar sonra buluşma kararı alır. Ama Ji Sung Joon, Kim Hye Jin’ni tanıyamaz ve olaylar başlar.


Descendants of the Sun(2016)

Tür: Romantik, Komedi, Aksiyon
Bölüm Sayısı:16
Konusu: Girişken bir asker, bir hastanede tesadüfen tanıştığı yetenekli bir cerraha aşık olur. Zıt dünya görüşleri onları birbirinden ayırsa da kaderin başka planları vardır.


Thirty But Seventeen (Still 17)(2018)

Tür: Dram, Romantik, Komedi
Bölüm Sayısı: 32
Konusu: Gong Woo-jin (Yang Se-jong), sahne tasarımcısı olarak çalışan 30 yaşında bir bekar erkektir. 13 yıl önce yaşadığı travma nedeniyle başkalarıyla ilişki kurmak istemiyor. Woo Seo-ri (Shin Hye-sun) ise 17 yaşındayken komaya girdi. On üç yıl sonra komadan uyandı. Zihinsel yaşı hala 17 yaşında ama şimdi 30 yaşında. Gong Woo-jin ve Woo Seo-ri zamanla birbirlerine aşık olurlar.


Innocent Defendant(2017)

Tür:Dram, Gizem,  Hukuk
Bölüm Sayısı: 18
Konusu: Eşini ve kızını öldürmekle suçlanan Savcı Park Jeong-u, masumiyetini kanıtlamak için hafızasını geri kazanmaya ve eşi benzeri olmayan bir şekilde kanıt toplamaya çalışır.


Just Between Lovers(2018)

Tür: Dram, Romantik
Bölüm Sayısı: 16
Konusu: Bir gün deprem olur ve  bir AVM yıkılır. Ha Moon-Soo  kız kardeşiyle birlikte AVM dedir. Kız kardeşi depremde ölür.  Ha Moon-Soo bundan dolayı hep suçlulukla yaşar. Aynı AVM de olan ve futbolcu olmak isteyen Lee Gang-Doo  nun da deprem sonucu babası ölür ve ayağı hasar alır futbolcu olamaz. Ha Moon-Soo ve Lee Gang-Doo ilerde karşılaşır ve birbirlerine yakın hissetmeye başlarlar.

Strong Woman Do Bong-Soon(2017)

Tür: Romantik, Komedi, Fantastik
Bölüm Sayısı: 16 
Konusu: Do Bong Soon (Park Bo-young) insanüstü, kalıtsal ve sadece ailesindeki kadınlara geçen bir güçle doğmuştur. Rüyası, ana karakter kendisi olan bir video oyunu oluşturmaktır. Umutsuzca  bir polis memuru olan Guk Doo ( Ji Soo ) ' nun seveceği hassas ve zarif bir kadın olmak istiyor . Guk doo'nun aksine, Min Hyuk oynak, biraz şımarık, kurallara saygı duymayan ve polisleri sevmeyen bir adamdır. Kısa süre önce anonim tehditler aldı ve hatta takip edilmiştir. Bir gün Do Bong Soon’un okul şoförünü tehdit eden bir grup inşaat işçisini yendiğine tanık olur. Koruması olarak Bong'u işe almaya karar verir.


Hwarang: The Beginning(2017)

Tür: Dram, Romantik, Komedi, Tarihi
Bölüm Sayısı: 20
Konusu: Kore'nin kadim Üç Krallık döneminde, dövüş sanatları ve ahlak konularında eğitim almış genç savaşçılardan oluşan seçkin bir grup, aşkı ve arkadaşlığı Silla'da buluyor

Crash Landing on You(2020)

Tür: Romantik, Aksiyon
Bölüm Sayısı: 16
Konusu: Yoon Se-Ri ( Son Ye-Jin ) Güney Kore'de bir holdingin mirasçısıdır. Bir gün, yamaç paraşütü yaparken, kuvvetli rüzgarlar nedeniyle kaza olur ve Yoon Se-Ri kendini Kuzey Kore de bulur. Orada, Kuzey Kore ordusu subayı olan Ri Jeong-Hyeok ( Hyun-Bin ) ile tanışır . Ri Jeong-Hyeok, Yoon Se-Ri  korumaya ve saklamaya çalışır.

Eulachacha Waikiki(2018)

Tür: Komedi, Romantik, Gençlik
Bölüm Sayısı: 20
Konusu: Yönetmen, aktör ve senarist adayı olan üç arkadaşın kendi film projelerini finanse etmek için Seul'de işlettikleri pansiyon, hayatlarına şamata ve romantizm getirecektir.

**********
Bu seferki dizi önerilerim bunlardı. Siz hangilerini izlediniz? Hangilerini sevdiniz? Yorumlarınızı bekliyorum. Yeni önerilerde görüşmek üzereeee

Yorum Gönder

0 Yorumlar