Aşk Üçgenli 10 K-Drama

Aşk Üçgenli 10 K-Drama

 


Bazılarımız Aşk üçgenlerinden bıktı ama bazılarımız hala çok seviyor.

İşte size Aşk Üçgenli 8 K-Drama



"Strong Woman Do Bong Soon" - Do Bong Soon, Ahn Min Hyuk, In Gook Doo

 “Strong Woman Do Bong Soon”, Park Bo Young'u süper güçle doğmuş hevesli bir oyun yapımcısı olarak oynuyor.  Şans eseri bir korumaya ihtiyaç duyan bir oyun şirketinin CEO'su Ahn Min Hyuk (Park Hyung Sik) ile tanışır.  Kendisi için çalışırken bir oyun geliştirmesine izin veren ek bonusla Do Bong Soon'u işe alır.

 Min Hyuk önce Bong Soon'a aşık olur ama kısa süre sonra onun ilk aşkı In Gook Doo'ya sırılsıklam aşık olduğunu öğrenir.  Ji Soo'nun canlandırdığı Gook Doo, Bong Soon'u bir arkadaş olarak gören ve başka bir şey olmadığını düşünen maço bir polis.

 Bu aşk üçgeni her şeyden daha sevimli çünkü tüm karakterlerin kendi küçük tuhaflıkları ve kıskanç nöbetleri var, bu da onu izlemeyi çok keyifli kılıyor.  Ayrıca Gook Doo ve Min Hyuk arasında olan bazı dostluklar da var ki bunun için buradayım.  İkisinin birbirleriyle tam bir sevgi / nefret ilişkisi var!


 "Cheese in the trap" - Hong Seol, Yoo Jung, Baek In Ho

 "Cheese in the trap" Soonkki tarafından yazılmış başarılı webtoon'dan uyarlanmıştır.  Hikaye, bir aşk üçgenine takılan üniversite öğrencilerini içeriyor.  Kim Go Eun Hong Seol, Park Hae Jin Yoo Jung ve Seo Kang Joon Baek In Ho rolünde.

 Yoo Jung, Hong Seol'a duygularını ilk itiraf eden kişidir ve üzerinde fazla düşünmeden itirafını kabul eder ve iki kişi çıkmaya başlar.  Bu arada Seol, Jung'un yeminli düşmanı In Ho'ya çok yaklaşmıştır.  Seol sürekli olarak ortada kalır ve bu onun için büyük bir stres faktörüdür.

 Üniversite öğrencilerinin geleceklerini ve romantizmini aynı anda anlamaya çalışmasını izlemekten daha tutkulu ve kafa karıştırıcı hiçbir şey yoktur.  Hong Seol o kadar ilişkilendirilebilir ki, sonunda bu çılgın aşk üçgenine yakalanmışken onu tamamen ona karşı hissedeceksin.  İki erkek karakterin ikisi de harika şeyler olsa da, garip bir şekilde kendinizi kötü çocuk Baek In Ho'ya çekilirken bulacaksınız.  Sert, kötü bir çocuğun aşık olduğu kızın etrafında bu kadar utangaç ve tatlı hale gelmesini görmekle ilgili bir şey var!




"She Was Pretty" - Kim Hye Jin, Ji Sung Joon, Kim Shin Hyuk

 “She Was Pretty”, Hwang Jung Eum'u, çocukken erkeklerle çok yakın ve popüler olan, ancak görünüşüyle ​​biraz daha az ilgilenerek büyüyen bir kadın olan Kim Hye Jin rolünde oynuyor.  İlk aşkı Ji Sung Joon (Park Seo Joon) ile yeniden bir araya geldiği bir dergi şirketinde bir şans elde eder.  Sung Joon, küçükken Hye Jin'e delicesine aşık olmuştu ama onu bir yetişkin olarak tanıyamıyor.

 Sung Joon, Hye Jin'in kim olduğunu çözemezken Kim Shin Hyuk (Choi Si Won) resmin içine girer ve kalbini çalmaya çalışır.  Nasıl göründüğüne bakılmaksızın onu olduğu gibi seviyor, ikinci kurşun sendromu gerçekten devreye giriyor.

 Bu dizi, izleyicilerin Hye Jin’in iki talibi arasında seçim yapmasını zorlaştırdığı için yürek burkan bir aşk üçgenine sahipti.  Bu dizinin en iyi yanı, Hwang Jung Eum'un her iki oyuncuyla da eşit miktarda kimyaya sahip olmasıdır.  Kalbiniz Shin Hyuk ve Sung Joon arasında gidip gelecek, bu da yoğun bir duygusal hız treni yaratacak!



"School 2015" - Lee Eun Bi, Han Yi An, Gong Tae Kwang

 Bu dizide Kim So Hyun, genç yaşta ayrılan ikiz kızlar Lee Eun Bi ve Lee Eun Byul'u canlandırıyor.  Eun Byul bir gün ortadan kaybolduğunda onun yerini Eun BI alır.  Han Yi Ahn (Nam Joo Hyuk), Eun Byul'u sever ve bilmeden de gerçekten Eun Bi olan yeni Eun Byul'u sevmeye başlar.

 Eun Bi, ikiz kız kardeşinin ayakkabılarına adım atarak yeni hayatına alışırken, Yook Sungjae'nin canlandırdığı Gong Tae Kwang ile arkadaş olur.  Gong Tae Kwang, Eun Bi'ye aşık olur.  Gong Tae Kwang tam bir büyüleyicidir, bu da Yi Ahn ona aşık olduğunda izleyiciyi çok zorlaştırır.  İkili, Eun Bi'nin sevgisiyle kavga eder ve ikisi arasında seçim yapmak zorunda kalır.
 

 Bu üç lise öğrencisi arasındaki endişe ve romantizm, kalp tellerinizi çekiştirecek ve ağrıtacak.  Pek çoğunun kalbini kazanan büyüleyici ve ilginç Gong Tae Kwang'ı özellikle seveceksiniz!




 "The Heirs" - Cha Eun Sang, Kim Tan, Choi Young Do

 Kesinlikle hatırlanması gereken bir K-drama aşk üçgeni hakkında konuşmak istiyorsanız, bu Cha Eun Sang (Park Shin Hye), Kim Tan (Lee Min Ho) ve Choi Young Do (Kim Woo) arasındaki aşk üçgenidir.  Çöp Kutusu).  Cha Eun Sang, Young Do ve Tan ile birlikte elit bir özel okula gitme şansı yakalayan fakir bir kızdır.  Ve üçü çok yoğun bir aşk üçgenine girerler.

 Bu özel aşk üçgeninin bu kadar acı çekmesine rağmen bu kadar iyi hissetmesinin asıl nedeni Choi Young Do'dur.  Belki de derinlerde yaşadığı iç kargaşa ve insanların bu kötü çocuğa aşık olmasına neden olan, yansıttığı öfkedir.  Çünkü çivi kadar sert olmasına rağmen, konu Cha Eun Sang'a geldiğinde kalbini koluna taktı.  Ayrıca rakibinin eski en iyi arkadaşı olmasına da yardımcı olmadı.




"Hwarang" - Aro, Moo Myung, Sam Maek Jong


 “Hwarang” çok güzel ve çok iyi savaşan bir grup şövalyenin hikayesini anlatıyor.  Bu dizi hwarang hakkında olmasına rağmen, ilk iki bölüm gerçekten onlara odaklanmıyor.  Bunun yerine gösteri, Aro'nun (Go Ara) arka planına ve sonunda Moo Myung (Park Seo Joon) ile nasıl tanıştığına odaklanıyor.  Moo Myung, Aro'nun ağabeyinin en yakın arkadaşıdır, ancak erkek kardeşi vefat eder, bu yüzden Moo Myung ve Aro arasındaki buluşma çok daha duygusaldır.  Aro'nun kalbine giden yolu büyüleyen Veliaht Prens Sam Maek Jon'a (Park Hyung Sik) girin.  Onu ilgi çekici bulsa da, yardım edemedi ama Moo Myung'a aşık oldu.

 Dürüst olmak gerekirse, bu aşk üçgeni çok sıcak çünkü çok çekici iki aktör içeriyor.  Bir tarafta Park Seo Joon ve diğer tarafta Park Hyung Sik var.  Bir kız nasıl seçilir ?!  Park Seo Joon’un karakteri Moo Myung sadık, cesur ve dövüşçüdür.  Park Hyung Sik'in karakteri büyüleyici, güvenilir ve tam bir gönül yarasıdır.  Bu aşk üçgeni, oldukça mükemmel insanları içerdiği için mükemmeldir.




 "Fated to Love You" - Kim Mi Young, Lee Gun, Daniel

 Jang Na Ra, "Fated to Love You" da kendine pek güveni olmayan Kim Mi Young adında sıradan ve sade bir kız olarak rol alıyor.  Fatefully, Lee Gun (Jang Hyuk) ile tanışır ve ikisinin bir gecelik ilişkisi vardır.  Bu, onları evliliğe zorlayan bir hamilelikle sonuçlanır.  Birbirlerine olan hislerinden emin olmasalar da Lee Gun, Lee Mi Young'ı uzaklaştırır.

 Choi Jin Hyuk'un canlandırdığı Daniel işte burada devreye giriyor.  Mahallede yaşayan yakışıklı kafe sahibi, Mi Young'dan oldukça hoşlanır.  İkili, Daniel'in Mi Young için savaştığı yakın bir arkadaşlık kurar.
 
 Bu aşk üçgeni birçok nedenden dolayı destandır.  Tam olarak Daniel'in tarafında olduğunuzu düşündüğünüzde, Lee Gun gidip çok tatlı bir şey yapıyor ve kalbimizi kazanıyor.  İkisi de o kadar bayağı değer ve çekicidir ki, kalbinizin ikiye bölündüğünü göreceksiniz.



"Lucky Romance"

 Shim Bo Nui rolünde Hwang Jung Eum, Je Soo Ho rolünde Ryu Jun Yeol ve Gary Choi rolünde Lee Soo Hyuk'un yer aldığı “Lucky Romance”, hayatında birçok kötü şansla yüz yüze kalan bir kadının hikayesini anlatıyor.

 Bo Nui, küçük kız kardeşi hastanede olduğu için geçimlerini sağlamak ve hastane faturalarını ödemeye yardımcı olmak için bir milyon yarı zamanlı işte çalışıyor.  Je Soo Ho ile tanışmaya gelir ve oyun şirketinde bir iş teklifi alır.  İki popo ilk başta kafasını çevirir ama Soo Ho, ona karşı çok güçlü hisleri olduğunu fark eder.

 Ancak bayanlar arasında çok popüler olan profesyonel bir tenis oyuncusu olan ikinci erkek başrol Gary Choi'yi unutamayız.  Gary, gözlerini Bo Nui'ye dikmiş ve onun sevgisini kazanmak için hiçbir şeyden vazgeçmeye istekli.  Tutkulu ısrarı ve Soo Ho'nun Bo Nui'ye duyduğu sevimli aşk beyanları ile bu aşk üçgeni, kalp çırpınan ve aynı zamanda kalp kıran bir romantizm yaratır.




"Don't Dare to Dream" - Pyo Na Ri, Lee Hwa Shin, Go Jung Won

 Ah, "Don't Dare to Dream" olmasaydı aşk üçgeni listesi ne olurdu?  Bu aşk üçgeni, Hwa Shin (Jo Jung Suk), Pyo Na Ri (Gong Hyo Jin) ve Jung Won'u (Go Kyung Pyo) bu dağınık, ancak çok açık aşk üçgeninde dolaştığı için destansı boyutlarda.

 Jung Won ve Hwa Shin en iyi arkadaşlardır, ancak talihsiz bir şekilde aynı kıza aşık olma eğilimindedirler.  Bu teori, Jung Won'un Pyo Na Ri'ye aşık olmasıyla sınanır.  Başlangıçta Hwa Shin, Na Ri ile ilgilenmiyormuş gibi görünüyor, ancak onların nasıl bir arada olduklarını ve Na Ri'nin Jung Won ile nasıl olduğunu görünce Hwa Shin yavaş yavaş ilgilenmeye başlıyor.

 Bu aşk üçgeni hem kalp kırıklığı hem de mizah unsurlarına sahiptir.  Jung Won ve Hwa Shin en iyi arkadaşlar oldukları için, berbat durumlarında mizah bulmaya çalıştılar.  Hatta üçü, Na Ri'nin kimi seçeceğini görmek için bir noktada birlikte yaşamaya bile katılıyor!  Bu aşk üçgeni, sizi romantizmden daha çok bromans için neredeyse kök salması açısından özeldir.




"Reply 1988" - Sung Duk Sun, Kim Jung Hwan, Choi Taek

 "Reply 1988" deki aşk üçgeni, tüm K-drama tarihindeki en yürek burkan aşk üçgenlerinden biri olarak kolayca geçebilir.

 "Reply 1988" de Sung Duk Sun (Hyeri), Kim Jung Hwan (Ryu Jun Yeol) ve Choi Taek (Park Bo Gum) içeren bir aşk üçgeni var.  Üçü en iyi arkadaşlar ve tüm hayatlarını birbirleriyle büyüyerek geçirdiler.  Jung Hwan ve Choi Taek'in Duk Sun'a tamamen aşık olması dışında neredeyse kardeş sayılabilirler.

 Bu özel aşk üçgeninin yürek burkan yanı, Jung Hwan ve Taek'in çok iyi arkadaşlar olmaları ve birbirlerinin duygularını incitmek istememe oyununa girmeleridir.  Bromance gerçek!  Hem romantizm hem de bromans unsurlarıyla birlikte, bu aşk hikayesini izlemesi çok daha çekici ve ilgi çekici hale getiriyor.



Yorum Gönder

0 Yorumlar