Okul Konulu Kore Dizileri

Okul Konulu Kore Dizileri

 


Extraordinary You



 Eun Dan Oh (Kim Hye Yoon), çok sayıda arkadaşı olan normal bir lise kızı olduğunu düşünüyor.  Bir çizgi romanda yaşadığını ve küçük bir karakterden başka bir şey olmadığını anlayana kadar onun için her şey yolunda gidiyor gibi görünüyor.  Bu durumu daha da kötüleştiren şey, çizgi romanda figüran Ha Roo'ya (Rowoon) aşık olması.  Fazladan biri olduğu için, çizgi romana zar zor giriyor, bu da Dan Oh'un onu görmesini zorlaştırıyor.  İkisi, kendilerine karşı olan olasılıklara rağmen birbirleriyle nasıl olmaları gerektiği konusunda acı çekiyorlar.


 Angry Mom



 Jo Gang Ja (Kim Hee Sun), Oh Ah Ran (Kim Yoo Jung) adında bir kızı var.  Ah Ran'ın okulda zorbalığa uğradığını keşfeder ve bu onu öfkelendirir.  Kızına kimin zorbalık yaptığını anlamak için bir lise öğrencisi olarak kendini gizlemeye karar verir.  Gang Ja, lisede bir dövüşçü olarak ünlenmişti, bu yüzden kızının zorbalığının kaynağına ulaşabileceğinden emin hissediyor.


Love Alarm



 Size 10 metrelik mesafe içinde birinin sizi sevip sevmediğini belirtmek için bir mobil uygulama oluşturulur.  Biri sizi sevdiğinde, alarm alarm verir, ancak sizi tam olarak beğenen kişiyi ortaya çıkarmaz.  Kim Jo Jo (Kim So Hyun) iki erkek çocukla bir duruma yakalanır ve uygulamayı indirmenin iyi bir fikir olup olmadığına karar verir.

 Bazı dağınık aşk üçgenlerini ve çok sayıda duygusal lise dramasını seviyorsanız, "Aşk Alarmı" kesinlikle size dizi boyunca bir hız treni yapacak.  Endişe, kalp kırıklığı ve büyük hisler var.  Kim So Hyun, lise karakterlerini canlandırmada mutlak bir kraliçe ve kesinlikle inatçı ve kendine güvenen Kim Jo Jo olarak performans gösteriyor.


Reply 1997



 Seo In Guk, çocukluk arkadaşı ve komşusu Sung Shi Won'a (Jung Eun Ji) çocukluklarından beri aşık olan Yoon Yoon Jae adlı bir lise öğrencisini canlandırıyor.  İkisinin kardeş benzeri bir ilişkisi olmasına rağmen, Yoon Jae'nin duyguları liseye girdikçe daha da derinleşir ve onunla birlikte olmaktan başka bir şey istemediğini fark eder.

 Bu, "Yanıtla" serisinin ilkiydi ve kesinlikle bir klasik.  Dizi, iki ana başrolün çocukken arkadaşlıktan yetişkinlere aşıklara kadar olduğu lisede geçiyor.  Dizi aile, sevdiklerinin kaybı ve romantizmi konu alıyor, bu yüzden herkes için ilişkilendirilebilir.  Biraz retro havası olan ve eski moda bir K-pop etrafında dönen bir diziyi seviyorsanız, bu dizi hayal kırıklığına uğratmaz.


 Moment of 18


 Choi Joon Woo (Ong Seong Wu) okuldan atılır ve bu onu yeni bir okula getirir.  Gizemli bir geçmişe sahip yeni öğrencinin ilgisini çeken Yoo Soo Bin (Kim Hyang Gi) ile bu yeni okulda tanışır.  İçgüdülerine rağmen, Joon Woo ile zaman geçirmenin yollarını bulur ve onun için göründüğünden daha fazlası olduğunu fark eder.  İkili, birbirlerine karşı bazı güçlü duygular geliştirmeye başlar.

 Bu dizide romantik bir tatlı ve nostaljik bir şeyler var.  Karakterlerin hepsi genç olmanın zorluklarından geçiyor ve hepsi sorunlarını aşmakta zorlanıyor.  Strese rağmen, dayanabilecekleri bir arkadaş veya sevdiklerini bulabilirler.  Bu aynı zamanda Ong Seong Wu'nun ilk büyük K-drama rolü ve masum ve saf Joon Woo'yu canlandırarak o kadar iyi bir iş çıkardı ki, daha önce onun hayranı olmasaydınız, bu diziyi izledikten sonra olacaksınız!


 School 2013



 Go Nam Soon (Lee Jong Suk) ve Park Heung Soo (Kim Woo Bin), lise tiyatrosunun gazabını yaşamak zorunda kalan iki genç çocuktur.  İyi notlar almanın, zorbalığın, itibarın sürdürülmesinin ve kötü kalabalığa düşmenin akran baskısının yarattığı stresle uğraşırlar.  Nam Soon sınıf başkanı seçildi, ancak kendisini okuldaki belirli öğrencilerin çok fazla stresiyle başa çıkarken buluyor.

 "School 2013" serinin beşinci taksitidir ve unutulmaması gerekenlerden biridir.  Bu dizi, özellikle Güney Kore'de gençlerin bugün yaşadığı pek çok gerçekçi sorunu ele alıyor.  Bu özel lise Seul'deki en kötü lise olarak sıralandığından, öğrenciler geleceklerinin önünde hangi sorunların olduğunu bulmalılar.  Sonuna kadar onları destekleyeceksiniz!


 School 2017



 Kim Sejeong, Hyun Tae Woon (ya da Hyun Tae Swoon) olarak rol alan Kim Jung Hyun ile birlikte Ra Eun Ho olarak rol alıyor.  Bir lise aşk hikayesinden bekleyeceğiniz şey hemen hemen budur.  Tae Woon ve Eun Ho, birbirleriyle dalga geçmeyi seven arkadaşlar olarak başlarlar, ancak Tae Woon, Eun Ho'ya karşı duygularını yavaş yavaş fark etmeye başlar ve sonunda ona aşkını itiraf eder.

  "School 2017" nin en iyi bölümü, Kim Sejeong ve Kim Jung Hyun arasındaki sevimli kimya.  İzleyiciler bu ikisinin arkadaşlıktan ilk aşklara kadar devam ettiği yolculuğu görebildikleri için ikisi tamamen doğal.  Tüm "Okul" serileri arasında, bu özellikle çok ağır değil ve Ra Eun Ho'nun neşeli kişiliğini takdir edeceksiniz.  O en zeki öğrenci değil ama arkadaşları için orada ve en içten yürekleri var.  Ekranı aydınlatıyor!


High School Love On



 Kim Sae Ron, insanları korumaya yardım eden cennetten bir melek olan Lee Seul Bi'yi canlandırıyor.  Bir araba kazasından sonra uyanır ve Woo Hyun'un (Nam Woo Hyun) onu görebildiğini ve bir insana dönüştüğünü fark eder.  Woo Hyun'un yanına taşınır ve sonunda onunla okula gider ve burada insan olmanın acısını ilk elden öğrenir.  Ayrıca kendini bir aşk üçgeninin ortasında buluyor.

 Lise dramanız için biraz fantezi öğesi arıyorsanız, "Merhaba!  School - Love On ”mükemmel bir saattir.  Kim Sae Ron, melek Lee Seul Bi olarak o kadar sevecen masum ve sevimli ki, tamamen onun hikayesine kapılacaksınız.  Aynı zamanda, bir lise K-dramasının asla onsuz olamayacağı bir aşk üçgeni ek unsurunu da içeriyor.


 Chery Up



 Jung Eun Ji, okulundaki sokak dansları kulübünün başı olan tutkulu bir kız olan Kang Yeon Doo'yu canlandırıyor.  Lee Won Geun, okulun en iyi öğrencilerinin bulunduğu kulübün başkanı Kim Yeol'u canlandırıyor.  İki kulüp bir amigo kız grubu olarak birleşmeye zorlanır.  Üyeler ilk başta çatıştıklarını fark ederler, ancak sonunda birbirleri hakkında daha fazla şey öğrenirler, onları bir araya getirirler ve hatta bazıları birbirlerine karşı güçlü duygular geliştirirler.

 Jung Eun Ji'yi herhangi bir rolde görmek gerçekten bir nimettir.  Onun şımarıklığı ve tavrı bir kadın başrolde görmek o kadar ferahlatıcı ki, sık sık kendinizi çeşitli bölümlerde kıkırdarken bulacaksınız.  Bu diziyi bu kadar güzel kılan şeylerden biri de Kang Yeon Doo'nun yakalandığı aşk üçgeni. Yeon Doo'dan sonra iki çocuğu çam görmek çok romantik ve tatlı!  Sizi tamamen bağlayacak hafif yürekli ve sevimli bir dizi.

Kaynak: 1

Yorum Gönder

0 Yorumlar