Running Man En Sevdiğim Bölümler

Running Man En Sevdiğim Bölümler

     
       Merhaba bu yazımda size en sevdiğim Running Man bölümlerini yazacağım. Umarım sizde izler ve beğenirsiniz. Karışık olacak, belirli bir sıralaması olmayacak.


166. Bölüm (The Heirs)
     Konuklar: Kim Woo Bin ,Park Shin Hye, Choi Jin Hyuk
     Bu bölüm the heirs konseptinde olduğundan herkes o dizide gibi davrandığından çok komikti. Running man in pekte Kim woo bin e göre olmadığını fark ettim. Yani boylu poslu adamsın kazansana oyunları ama yok yapamıyor. Choi jin hyuk göründüğü kadar güçlüymüş. Park shin hye de kazanmak için baya çabalayan bir tipmiş.



135. Bölüm
     Konuklar: Jackie Chan ve Choi Siwon (Super Junior)
    Siwon zaten komik biri bölümde de komikti. Jackie Chan ın pek korecesi olmasa da anlaşabildiler ve Jackie Chan gerçek hayatta da gerçekten çok tatlı bir adammış onu gördük. Çekim sonrası bile insanların etrafı toplamasına yardım eden bir adam. Bu bölümü izledikten sonra Jackie Chan i ayrı bir sevdim.

129. Bölüm (İdol Olimpiyatları)
    Konuklar: Minho (SHINee), Sulli (f(x)), Jonghyun (CN Blue), L (Infinite), Yonghwa (CN Blue), Lee Joon (MBLAQ), Kwanghee (ZEA)
    Benim ilk izlediğim Running Man bölümü olduğu için yeri ben de ayrıdır bu bölümün. İlk olduğundan mıdır nedir en sevdiğim bölüm. Bu bölümde en çok isim etiketi koparma oyununu sevdim. Sulli çok tatlıştı. Finalde Sulli ile Kaplan kalınca herkese acımadan isim etiketlerini koparan kaplanın Sulliye karşı kibarlığı çok güzeldi.

162. Bölüm (İdollerin Kralı) 
     Konuklar: ChanSung & WooYoung (2PM), Dasom & Hyorin (Sistar), Jung Eun Ji & Son Na Eun (A Pink), L & Sung Kyu (Infinite), Lee Gikwang & Yoon Doojoon (Beast), Lee Joon & SeungHo (MBLAQ), Minah & Yura (Girl's Day)
     Bu bölümün başlangıcı efsaneydi. Karışık gruplar halinde teker teker gelip dans ettiler. Baya da başarılıydı herkes. Zaten konuklar dans eden insanlar ama Running takımı bile iyiydi. 

175. Bölüm
      Konuklar: Park Hee-soon, Gong Yoo
      Gong Yoo aşırı tatlış bir adam bu bölümde de bunu çokça gördük diyebiliriz.

225 (Son Dava)
            Konuklar:Kim Woo-bin, Lee Hyun-woo
          Kim woo bin in Running Man e kaç defa katıldıktan sonra bir şey öğrendiğini gördük o da ihanet :D başka türlü kazanamayacağını anladı galiba. Lee Hyun-woo un da çok saf ve ponçik olduğunu gördük. Monday Couple da birbirine karşı oynarken bile çok tatlıydı.
242. Bölüm (Dünya Çapında Görev)
      Konuklar: Jung Il-woo, CNBlue dan Jung Yong-hwa, FT Island dan Lee Hong-ki.
     Bu bölümde başka ülkelerden de yollanan oyun fikirleri oynandığından daha farklı oyunlar vardı. Gelen bütün konuklar çok hırslıydı onun için güzel bir bölümdü. 

147. Bölüm (Çiçek çocuklar atletizm turnuvası)
        Konuklar: Kim Soo Hyun ve  Lee Hyun Woo
        Bu bölümde oyunlardan biri iğneli halı oyunuydu ve yarışmacılar baya uzun olan bir iğneli halı parkurunda koştular. Bu oyun en zor oyunlardan biri benim gözümde. Bölümün son oyununun bir üniversite de öğrencilerle beraber olması güzeldi.

201. Bölüm (Running Man İdol Takımına karşı) 
         Konuklar: Minho (SHINee), Chansung (2PM), Kang Min-hyuk (CNBLUE), Sunggyu ve Hoya (INFINITE), Jin-young (B1A4) ve Bora (SISTAR)
       Bu Bölümü sevmemde sevdiğim grupların üyelerinin gelmiş olması etkili olmuş olabilir. :D

127. Bölüm
       Konuklar: CNBlue dan Jung Yong-hwa ve Lee Jong-hyun, Simon D (Supreme Team), and Lee Ki-kwang (B2ST).
      Yong Hwa yine çok hırslı ve başarılıydı. Kaplanın isim etiketini bile kopardı. Bir de bu bölüm de Ji Hyo nun ipucunun kendisi olduğunu diğerlerinden geç anlaması komikti.

      Benim en sevdiğim on bölüm bunlardı. Umarım siz de beğenirsiniz. Sizin en sevdiğiniz bölümler hangisi?
       Running Man tanıtım yazımı da okumak isterseniz:Running Man Tanıtım



Yorum Gönder

0 Yorumlar